Çağrı Merkezi: +90 256 234 0 256

Blog

Susuz Motor Temizleyici ve Motor Koruma Nasıl Kullanılır?
Susuz Motor Temizleyici ve Motor Koruma Nasıl Kullanılır?
Araç motorları kaportanın altında fazla göz önünde olmadığından dolayı motor parlatma genel olarak temizlenmesi konusunda pek özen gösterilmez. Motor temizleme aracınızın kalbi olan motorunuzun bakımının düzenli ve tam olarak yapılması büyük önem arz etmektedir. SMX susuz motor temizleyici araç motorunun daha parlak bir görünüm almasını sağlar ve dış etkenlerden çok uzun süre etkilenmesini engelleyerek kirlenmesini önler. SMX susuz motor temizleyicinin ürün içeriğindeki nano partiküller sayesinde motor yüzeyinde antistatik bir tabaka oluşturur. Bu sayede motorun toz tutmasını önler.
Far Temizleme Seti Nasıl Doğru Şekilde Kullanılır?
Far Temizleme Seti Nasıl Doğru Şekilde Kullanılır?
Far temizleme işlemi hayati öneme sahiptir. Yeteri kadar temiz olmayan ve zayıf ışık geçişine neden olan kirli farlar, özellikle de gece yapılan uzun yolculuklarda tehlike arz edebilir. Far temizliği aynı zamanda da aracınızın tüm görünümüne doğrudan etki edecek bir unsurdur. Kirlenmiş farlar aracınızı otomatik olarak eski ya da bakımsız gösterebilir. Günlük kullanımda sıklıkla kirlenebilen ve kolayca toz tutan araç farları için profesyonel bir destek almak isteyebilirsiniz fakat bu gibi far temizleme işlemleri oldukça pahalıya gelecektir. Bu yüzden kolayca kendi imkanlarınız ile far temizliği işlemi yapmaya ne dersiniz?
Her Jant Temizleme Fırçası Bir Değildir
Her Jant Temizleme Fırçası Bir Değildir
Jant, tekerleği hatta arabayı özel ve farklı gösterebilen detaylardandır diyebiliriz. Fakat sürekli olarak değiştirilmeyen jantlar, zamanla kirlenir hatta eski gösterişini kaybeder. Bu yüzden düzenli olarak jantları temizlemek ve ilgilenmek önem kazanır. Fakat herkesin böyle bir temizliğe veya ilgiye zamanı olmayabilir ve çoğu kişi tarafından hem jantları temiz gösterecek hem de çok fazla zaman kaybettirmeyen yöntemler aranır. Bu noktada jant temizleme fırçası kurtarıcı bir nitelik taşımaktadır.
Araba Motoru Temizliği ve Motor Yıkama Spreyi
Araba Motoru Temizliği ve Motor Yıkama Spreyi
Arabanın yıkanması denilince ilk olarak akla kaportanın yıkanması geliyor. Fakat arabanın dışı kadar motorunun da temizlenmeye ihtiyacı vardır. Özellikle yağ ve motor sıvılarında sızıntı olmuşsa, araç çok ağır arazi koşullarında kullanılıyorsa motor içi temizliği yapılmalıdır. Aracınızın en önemli hayati öneme sahip parçası motordur. Bu sebeple bakımı ve temizliği önemsenmelidir. Bakım işlemleri düzenli olarak yapılmalıdır.
Kuş Pisliği Yanığı Giderme ile Uzun Uzun Uğraşmanıza Gerek Yok
Kuş Pisliği Yanığı Giderme ile Uzun Uzun Uğraşmanıza Gerek Yok
Kim ilk günkü araç görünümü korumak istemez ki? Araçların donanımı kadar görselliği de her zaman önemli olmuştur. Araç üzerinde oluşan kuş pisliği yanığı gibi olumsuz faktörler, aracın görselliğini düşürdüğü gibi aynı zamanda maliyetlere sebep olmaktadır. Araba servislerine harcanan maliyet ve zaman sonrasında artık çoğu kişi kuş pisliği yanığı sorununa kendisi çözüm aramaktadır. Kuş pisliği yanığı giderme konusunda özel olarak geliştirilen vernik sökücü ile araçlarınızı eski görüntüsüne kavuşturabilirsiniz. Tabii burada önemli olan boyaya zarar vermeyen doğru vernik sökücü seçimi yapmaktır.
Oto Boya Koruma Ürünleri Özellikleri
Oto Boya Koruma Ürünleri Özellikleri
Arabanızın dış görünüşü yıllar içinde güneş ışınları ve diğer çevre koşullarının etkisine maruz kalarak deforme olabilir. Yağış ve aşırı sıcak gibi hava şartları nedeniyle aracınızın cilası solup parlaklığı azalabilir. Belli bir süreçte oluşan ve gözle görünmeyen toz tabakasının kalınlaşması ile otomobilinizin rengi matlaşabilir. Oto boya koruma ürünleri öncelikli amaç olarak aracınızın rengini ve parlaklığını korumaktadır. Zamanla oluşabilecek etkilere karşı da üst düzey bir koruma sağlamaktadır.
SMX Motor Temizleme Spreyi ile Pratik Bir Araç Temizleme Deneyimi Yaşayın!
SMX Motor Temizleme Spreyi ile Pratik Bir Araç Temizleme Deneyimi Yaşayın!
Aracınızın motorunda birçok sebepten ötürü yağ ve kir birikebilir. Motorda bulunan yağlar aracın performansını doğrudan olumsuz yönde etkileyeceği için, motor temizleme spreyi kullanmak en doğru ve en pratik yöntemlerden biridir. Araç motor temizleme smx motor temizleme spreyi kullanmadan 15-20 dakika önce, kullanacağınız alanın havalandırılması ve kesinlikle motor soğukken ürünün uygulanması gerekmektedir. SMX motor temizleme spreyi kullanmadan önce çalkalayınız ve ortalama 20 cm kadar uzaklıktan kirli olan yüzeye sıkmanız yeterli olacaktır.
Far Temizleme Seti Neden Önemlidir?
Far Temizleme Seti Neden Önemlidir?
Araç temizliği, aracınızı parlatan, daha hoş görünmesini sağlayan ve aynı zamanda da hijyen sağlayan bir işlemdir. Elbette herkes aracının daima güzel ve temiz görünmesini ister fakat far temizliği görünümden çok hayati önem taşıyan bir durumdur. Kirlenmiş ve artık matlaşmış bir araba farı yeterli yol aydınlatması sağlayamaz. Kirli far ışığı engeller ve özellikle uzun yolculuklarda ve şehir ışıklarından uzak olan bölgelerde araba kullanırken bu durum tehlike yaratabilecek kadar önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bu gibi durumlarda tedbirli olmak için far temizleme spreyi kullanmanız gerekir.
Araç Vernik Sökücü İle Aracınızın Eski Görünümüne Kavuşun
Araç Vernik Sökücü İle Aracınızın Eski Görünümüne Kavuşun
Araba kadar araba görüntüsü de çoğu kişi için önem taşır. Araba görüntüsüne zarar gelen herhangi bir şey sadece görselliği etkilemez aynı zamanda arabaya maddi olarak da zarar verir. Vernik yanığı da bu sorunlardan biridir. Araba servislerine vakti olmayan veya araba servislerinde maliyetli hesaplara girmemek adına da çeşitli sebeplerle ortaya çıkan vernik yanığına kolay yoldan çözüm aranmaktadır. Bu noktada en kolay çözüm yolu vernik sökücü sprey kullanmaktır. Vernik sökücü ürünler aracınızın üzerindeki verniğin sökülmesine yardımcı olan solvent bileşenli kimyasal ürünlerdir.
Araçlar İçin Lastik Parlatıcı Ne İşe Yarar?
Araçlar İçin Lastik Parlatıcı Ne İşe Yarar?
Araba lastikler doğal olarak süreli kullanımlarda ve aracın kullanıldığı arazilere göre oldukça fazla kirlenir. Aracınızın bu kir nedeni ile görünümü bozulur, daha eski ve kötü bir görüntüye bürünür. Lastik parlatıcı bu nedenle size hem pratik bir kullanım imkanı sağlar hem de aracınızın yeni gibi görünmesine de olanak tanır. Araba lastik parlatıcı sprey formu sayesinde kolay ve hızlı bir şekilde araç lastiklerinizi temizleyip, ışıl ışıl parlatmanıza yardımcı olur. Öte yandan lastik parlatma spreyi uygulandığı yüzeyde kötü bir görünüm oluşturacak lekeler ya da izler bırakmadan lastiklerinizin yeni alınmış gibi görünmesini sağlayacaktır.