Çağrı Merkezi: +90 256 234 0 256

Blog

Oto Vernik Sökücü Sprey Ne İşe Yarar?
Oto Vernik Sökücü Sprey Ne İşe Yarar?
Bazen araçların üzerinde birçok sebepten dolayı vernik yanıkları ve verniğe bağlı kötü görüntüler oluşur. Bu kötü görüntü sebebi ile de araç daha eski ve yıpranmış gibi görünür. Pek de hoş olmayan bu durum için aslında oldukça hızlı, pratik ve uygun fiyatlı bir çözüm bulunmaktadır. Oto vernik sökücü sprey basit birkaç adım ile aracınızdaki bu kötü görüntüden kurtulmanıza fayda sağlar. Bu mucizevi oto vernik sökücü aslında aracın metal veya boya üstündeki yanmış, kabuklaşmış ve çirkin bir görüntüye sebep olan verniğini içindeki solvent bileşenli kimyasallar ile kolayca söker ve atar.
Far Temizleme Seti İle Farlarınıza İlk Günkü Görünümü Geri Kazandırın
Far Temizleme Seti İle Farlarınıza İlk Günkü Görünümü Geri Kazandırın
Her araba sahibi, arabasını ilk günkü temizliği ve tazeliğiyle görmek ister. Bunun için pek çok araba kullanıcısı, aracının iç-dış bakımına büyük önem verir. Peki ya farlar? Bakım sırasında farlara gerektiği önemi veriyor musunuz? Genellikle far temizliği en ihmal edilen alandır. Bunun farkındalığıyla SMX olarak, far bakımınızı ihmal etmeyin, kendiniz de yapabilin diye size far temizleme seti (sararmış far parlatma seti) ürününü en uygun fiyata sunuyoruz.
Motor Temizleme Spreyi Neden Önemli?
Motor Temizleme Spreyi Neden Önemli?
Motorlu taşıtlar, artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Büyüyen şehirler, sınırların izafiyeti gün içerisinde kat edilecek yolları arttırdı. Bir de insan kalabalığından dolayı toplu taşımanın çekilmez bir hale gelmesi, insanların araba veya motora olan ihtiyacını daha da arttırmıştır. Ancak araçlar sadece almakla bitmiyor, rutin bakımları ve birçok sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Ancak rutin bakımlar artık gözünüzü korkutmasın. SMX bakım ürünleriyle, örneğin motor bakımında yardımcınız motor temizleme spreyi gibi, bakımlarınızı pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Hızlı Cila Uygulaması Nedir?
Hızlı Cila Uygulaması Nedir?
Hızlı cila uygulaması, fazla enerji harcamadan hızlıca uygulanan bir cilalama yöntemidir. Islak ve kuru olmak üzere iki çeşidi vardır. SMX hızlı cila, boya korumalı cila yöntemine nazaran çok daha hızlı sonuç vermesi, pratik kullanımı ve ekonomik bir ürün olması açısından sıklıkla tercih edilmektedir.
SMX Plastik Parlatıcı ile Arabanızı İlk Günkü Çekiciliğine Kavuşturacak
SMX Plastik Parlatıcı ile Arabanızı İlk Günkü Çekiciliğine Kavuşturacak
Araçlarımızın görselliği bizim için çok önemli. Sonuçta her araç, sahibinin ağırlığını ve kimliğini yansıtıyor. Bundan dolayı sadece yıkamak, silmek yetmez. Düzenli bakım da yapmamız gerekir. Bu düzenli bakımlarda ince işçilik isteyen yerler vardır. Ki özellikle iç bakımı ayrı bir uğraş ister. Aracın parlak ve temiz gözükmesi, arabamızın ilk günkü görselliğini yakalamanın anahtarı.
Cam Kireç Sökücü Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler
Cam Kireç Sökücü Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler
Camın suyla sürekli teması durumunda, camlarda kireçlenmeler olabilir. Bu kireçlenmenin temizliği için cam kireç temizleyici kullanabilirsiniz. Piyasada bu amaçla üretilen birçok cam kireç sökücü ürün vardır, ama bu ürünlerin hepsi sağlıklı bir kullanım sağlamamaktadır. Bu nedenler kullandığınız cam kireç temizleme ürünlerin yan etkilerinin az olduğundan ve cama zarar vermeyen bileşenlere sahip olduğundan emin olmalısınız.
Susuz Motor Temizleme ve Koruma Spreyi Nedir?
Susuz Motor Temizleme ve Koruma Spreyi Nedir?
İç ve dış araç bakımından sonra, motor bakımı da önem verilmesi gereken bölümlerden biridir. Sıklıkla temizlenmese dahi, aylık veya iki aylık periyotlar halinde rutin genel bakım yaptırmak aracınızın ömrünü uzatacak ve verimliliğini artıracaktır. Çünkü araç motorlarında herhangi bir sebeple, genel olarak yağ ve bundan ötürü kirlenme meydana gelebilir. Bu kirlenme motor performansını olumsuz yönde etkileyeceği için düzenli motor temizliğine ihtiyaç vardır. Bu noktada, pratik ve çabuk kullanım sağlayan susuz motor temizleme ve koruma spreyi yanınızda!
Araba Cam Buğu Önleyici Neden Önemlidir?
Araba Cam Buğu Önleyici Neden Önemlidir?
Arabada camın buğulanmasının sebebi içerideki havanın dışardakinden daha sıcak ve nemli olmasından kaynaklanan bir durumdur. Özellikle de soğuk havalarda dış ortamdaki azalan bağıl nem miktarının üzerine bir de arabanın içerisindeki nemin artışı eklenince buğulanma durumu kaçınılmazdır. Buğu önleyici ürünler bu gibi durumlar için kurtarıcıdır.
Araçlarınız İçin Cam Kireç Sökücü Ne İşe Yarar?
Araçlarınız İçin Cam Kireç Sökücü Ne İşe Yarar?
Araç bakımı ve temizliği aracınızın görüntüsünden de çok işlevselliğini uzun vadede kaybetmemesi adına oldukça önemlidir. Araçların özellikle de camlarında oluşan kireç problemi aracınızın cam bölümünde arızaya neden olabilir. Bu nedenle pratik bir kullanım imkanı sunan oto cam kireç sökücü ürünleri kullanmak oldukça faydalı bir yoldur. Araba cam kireç sökücü ile aracınızdaki camların kireçli görünümünden kurtulabilirsiniz.
Araçlara Özel Oto Bakım Ürünleri Nelerdir?
Araçlara Özel Oto Bakım Ürünleri Nelerdir?
Oto bakım ürünleri denince akla sadece araçların görünümünü iyileştirici ürünler gelse de aslında oto bakım malzemeleri aracınızın performansını da koruyan etkilere sahiplerdir. Tampon ve lastik yenileyiciler, cam kireç sökücü ürünler, cila-boyama-koruma sağlayan 3’lü hare gidericiler ve çok daha fazlasını Bulut Kimya’da bulabilirsiniz. Aracınızda meydana gelen veya gelebilecek her tür görsel ya da aksam problemleri için çözüm olacak olan oto bakım seti ürünleri ile arabanız eskisinden de iyi bir görünüm kazanacak.