Çağrı Merkezi: +90 256 234 0 256

demir tozu temizleyici - Blog

Demir Tozları İçin Etkili Çözüm Demir Tozu Sprey
Demir Tozları İçin Etkili Çözüm Demir Tozu Sprey
Araç estetiği denince akıllara ilk önce jant bakımı gelir. Düzenli aralıklarla bakımı ve temizliği yapılan araba jantları çok daha estetik bir görünümde ve kaliteli olur. Demir tozları balata tozları, sanayi tozları ve havada uçuşan metal kalıntılardır. Bu kalıntılar siz aracınız ile seyahat yaparken aracınızın vernik yüzeyine yapışırlar. Ve normal bir şekilde yıkanarak çıkmazlar. Aracınızı demir tozlarından temizlemek için özel olarak üretilen demir tozu temizleyici kullanılmalıdır.
JANT TEMİZLEYİCİ ARACIN KÖTÜ GÖRÜNTÜSÜNÜ ORTADAN KALDIRIR!
JANT TEMİZLEYİCİ ARACIN KÖTÜ GÖRÜNTÜSÜNÜ ORTADAN KALDIRIR!
Aracınızı temiz tutmak istiyorsanız, jant temizleme neredeyse en önemli işlem olarak karşınıza çıkar. Aracın yola en yakın yeri olan jant ve lastikler, her türlü olumsuzluk ile karşılaşır, bu nedenle de en çok kirlenen yerdir. Aracınızın temizliği için ideal bir jant temizleyici yeterli olacaktır. Araç sahipleri için otomobil bir tutkudur ve sık sık jant temizleme dahil tüm otomobil baştan sonra temizlenir.
DEMİR TOZU TEMİZLEYİCİ
DEMİR TOZU TEMİZLEYİCİ
Demir tozu temizleyici demir ve metal yüzeye sahip olan her şeyi pas ve kirden temizlemek için kullanılır. Demir tozu temizleyici aynı zamanda jant temizleyici olarak da bilinir. Jant başta olmak üzere tüm araba üzerindeki pas ve yağ gibi zor lekeleri kolaylıkla temizler. Bu nedenle demir tozları genellikle arabaların temizliğinde kullanılır.
Demir Tozu Temizleyici Nedir?
Demir Tozu Temizleyici Nedir?
Demir tozu temizleyici ürünler içerisinde barındırdığı kimyasallarla birlikte kullanıldıkları alanlarda demir tozuyla reaksiyona girerek renk değiştirir ve lekeyi temizlenebilir kılar. Demir tozu boyayla bütünleşir ve boyanın renginin solmasına, matlaşmasına sebebiyet verebilir. Islanma sonucunda demir tozu paslanma ile karşı karşıya bırakır. Demiz tozu temizleyici ürünler kullanımı sayesinde araç estetiğinde büyük bir dezavantajı geride bırakıp, son derece ekonomik ve pratik bir şekilde bu tarz istenmeyen leke ve kusurların önüne kolaylıkla geçebilmekteyiz.