Çağrı Merkezi: +90 256 234 0 256

Blog

Bitkisel El Temizleme Kremi Kullanım Kolaylığı
Bitkisel El Temizleme Kremi Kullanım Kolaylığı
Araç bakımı ile ilgilenenlerin veya araba tamiri yaparken bu sektörde çalışanların en sık yaşadığı sorunlardan biri olan oto yağları cilt ile sık sık temas eder. Bu ürünler oldukça ağır kimyasallar içerdiği için aslında eldiven kullanılarak araç bakımı yapmak gerekir. Fakat bazen bazı tamiratlar veya araç bakımlarında eldiven kullanmak işi zorlaştırdığı için çıplak elle araç bakımı yapmak gerekebilir.
Cilalı Oto Şampuan Nedir?
Cilalı Oto Şampuan Nedir?
Cilalı oto şampuan aracınız için son derece yenileyici ve oldukça kullanışlı bir üründür. Konsantre bir ürün olan oto şampuan çeşitleri kişisel aracınızı yıkamak için son derece uygun ve hesaplı bir üründür. Dilerseniz araç yıkama tünelleri gibi makinelerde de kullanılabilen bu cilalı araba şampuanı ile aracınıza püskürtme işlemi yaparak kolayca temizleyebilirsiniz.
Araba Temizleme Fırçası Nasıl Olmalıdır?
Araba Temizleme Fırçası Nasıl Olmalıdır?
Aracınızı yıkarken veya silerken kullanacağınız araç içi temizleme aparatları mutlaka aracınız için uygun ve kaliteli olmalıdır. Bazı araç temizleme fırçası ürünleri fazla sert plastiklerden üretildiği için araç yüzeyini çizebilir. Araç yüzeyinde çizikler oluşturan ve kalitesiz olan araba temizleme fırçası ürünlerini tercih etmeniz durumunda araç boyası ve cilası zarar görecektir. Bu durum da aracınızın daha eski ve yıpranmış görünmesine ve zamanla araç yüzeyindeki boyanın ve cilanın aşınmasına neden olur.
Plastik Yüzeylerde Etkili Bir Çözüm: Tampon Parlatıcı Sprey
Plastik Yüzeylerde Etkili Bir Çözüm: Tampon Parlatıcı Sprey
Araçların zamanla ve çeşitli sebeplerden dolayı plastik ve kauçuk bölgelerinde kirlenmeler ve matlaşma meydana gelebilir. Güneş ışınları, havadan gelen toz ve kirler, trafikte dışarıdan araç yüzeyine yapışan lekeler ve buna benzer birçok etkenden dolayı araç tamponu ve plastik yüzeyleri kirlenebilir. Bu kötü görüntüden kurtulmak için hem pratik hem de oldukça uygun fiyatlı bir çözüm olan SMX tampon yenileyici kullanabilirsiniz.
Araç Kokusu Ne İşe Yarar?
Araç Kokusu Ne İşe Yarar?
Araç kokusu arabanızın içinde daha temiz ve ferah bir koku ile yolculuk yapmanıza yardımcı olur. Kötü kokuların araç içinde birçok farklı sebebi olabilir. Araç kumaşlarında ter, yemek ya da içecek dökülmesi, tütün ürünleri kullanımı gibi birçok sebepten dolayı aracınız kötü kokabilir. Bu durumlarda araç içi koku ürünleri kullanmak etkili bir yol olacaktır. Aracınızın hem daha temiz hem de daha hijyenik bir kokuya sahip olması için araba kokuları kullanmak doğru bir yöntem olacaktır.
ARAÇ İÇİ TEMİZLEME BÜYÜK ÖNEM TAŞIR
ARAÇ İÇİ TEMİZLEME BÜYÜK ÖNEM TAŞIR
Araçlar, günlük yaşamımızın vazgeçilmez birer parçası olduğu gibi aynı zamanda bir tutkuyu da ifade eder ve bu, birçok insan için araç içi temizleme de çok önemlidir. Çünkü birçok insan için aracı, sadece bir makine değil, bir yaşam biçimidir. Bu nedenle onlar için araçlarının bakımı kadar araç içi temizleme de çok önemlidir.
LASTİK PARLATICI NEDEN GEREKLİDİR?
LASTİK PARLATICI NEDEN GEREKLİDİR?
Aracınızın lastikleri belli bir süre zarfında ve sürekli kullanım nedeni ile oldukça kirlenir ve yıpranabilir. Uzun süreli bu kullanım ve çeşitli hava şartları araç lastiklerinin kirli ve kötü bir görünüme girmesine neden olabilir. Zamanla toz, kir ve bazı materyaller ile kaplanan araç lastiklerinizin daha iyi bir görünüme kavuşmasını sağlamak için lastik parlatıcı sprey kullanmanız önemlidir.
Kireç Sökücü Nerelerde Kullanılır?
Kireç Sökücü Nerelerde Kullanılır?
Kireç sökücü kullanımı musluk sularından meydana gelen ve biriken kirecin yok olmasına ve temizlenmesine yardımcı olur. Kireç genellikle musluk yüzeyinde, banyo duvarlarında, küvette veya lavabo yüzeylerinde sıkça rastladığımız bir sorundur.
OTO VERNİK SÖKÜCÜ NE İŞE YARAR?
OTO VERNİK SÖKÜCÜ NE İŞE YARAR?
Araç boyanızın uzun süre kaliteli görünümde olmasını istemez misiniz? Bu sürece girdikten bir süre sonra vernik sökücü kullanmanız gerekebilmekte. Daha önceden verniklenen aracınızın zamanla deforme olması kaçınılmaz. Araç deformesinde pek çok sebep olabilir. Bu yüzden vernik sökücü kullanarak yeniden estetik bir görünüm oluşturabilirsiniz.
SERAMİK CİLA
SERAMİK CİLA
Seramik cila, araçların dış kaporta aksamlarında meydana gelmiş olan çatlak, çizik ya da dökülme gibi problemlerin giderilmesi amacı ile kullanılan bir üründür. Seramik cila uygulaması araçların kaportaları üzerindeki boyaların korunmasını ve uzun süreler boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır.