Çağrı Merkezi: +90 256 234 0 256

Blog

Susuz Motor Temizleme İmkanının Avantajlarını Keşfetmeye Hazır Olun!
Susuz Motor Temizleme İmkanının Avantajlarını Keşfetmeye Hazır Olun!
Araç temizliği aracınızın performansı için önemli bir yere sahiptir. Aslında araç temizliği denince akla öncelikle arabanın dış parçaları gelse de, daha önemli olan motor ve diğer iç parça temizlikleri de dikkate alınmalıdır ve bunun için en iyi yol smx susuz motor temizleme spreyidir. Aracınızın bakımı için son teknoloji ürünü olan susuz motor temizleme spreyi kullanabilirsiniz. Aracınızın özellikle kötü hava şartlarında ve arazi kullanımında motoruna biriken tozu ve kiri saniyeler içinde zahmetsiz bir şekilde temizleyen susuz motor temizleme spreyi ile motorunuzun ömrünü uzatabilirsiniz.
Demir Tozları İçin Etkili Çözüm Demir Tozu Sprey
Demir Tozları İçin Etkili Çözüm Demir Tozu Sprey
Araç estetiği denince akıllara ilk önce jant bakımı gelir. Düzenli aralıklarla bakımı ve temizliği yapılan araba jantları çok daha estetik bir görünümde ve kaliteli olur. Demir tozları balata tozları, sanayi tozları ve havada uçuşan metal kalıntılardır. Bu kalıntılar siz aracınız ile seyahat yaparken aracınızın vernik yüzeyine yapışırlar. Ve normal bir şekilde yıkanarak çıkmazlar. Aracınızı demir tozlarından temizlemek için özel olarak üretilen demir tozu temizleyici kullanılmalıdır.
Hare Giderici Pasta Cila Ne İşe Yarar?
Hare Giderici Pasta Cila Ne İşe Yarar?
Hare giderici pasta cila vernik sökme, cila ve boya koruma gibi konularda aracınızın bakımına destek sağlar. Hare giderici aracınızın daha parlak ve ıslak bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur. Bu sayede arabanız çok daha şık ve yeni gibi bir görünüm kazanmış olur. Ayrıca hare giderici pasta cila aracınız için fayda sağlayan bitkisel bir wax içerir, bu sayede de hem aracınızı güzel gösterirken hem de bakım yapabilirsiniz. Aracınızda oluşan leke ve kötü görüntüleri bazen sadece tek bir ürün ile gidermek mümkün olmaz. Bu gibi durumlarda birkaç malzemeyi karıştırarak kullanmanız gerekir.
Derz Temizleyici Mavi Suyun Mucizevi Etkisini Siz de Keşfedin
Derz Temizleyici Mavi Suyun Mucizevi Etkisini Siz de Keşfedin
Fayans derzlerindeki sararma veya grileşme herkesin belki de en çok rahatsız olduğu durumlardan biridir. Özellikle de banyo fayanslarında veya duşakabinlerde sıkça canımızı sıkan derz kirlerini ne yazık ki sıradan temizleyici ürünler ile istediğimiz şekilde temizleyemeyiz. Bu nedenle SMX derz temizleyici güçlü formülü sayesinde sizlere mucizevi etkisini sunar. Derz temizleyici banyonun neredeyse her bölümünde kullanılabilir. Fayans yüzeyleri, derzler, duşakabin, musluk, batarya veya armatür yüzeylerinde kusursuz bir hijyen ve parlaklık sağlayan SMX derz temizleme ürünü oldukça etkilidir. Toz, kir, sabun veya vücut kirlerinden dolayı oluşan ve temizlemesi zor olan yüzeylerde en üst seviyede hijyen sağlayan derz temizleyici mavi su ile banyonuz pırıl pırıl görünecek.
JANT TEMİZLEYİCİ ARACIN KÖTÜ GÖRÜNTÜSÜNÜ ORTADAN KALDIRIR!
JANT TEMİZLEYİCİ ARACIN KÖTÜ GÖRÜNTÜSÜNÜ ORTADAN KALDIRIR!
Aracınızı temiz tutmak istiyorsanız, jant temizleme neredeyse en önemli işlem olarak karşınıza çıkar. Aracın yola en yakın yeri olan jant ve lastikler, her türlü olumsuzluk ile karşılaşır, bu nedenle de en çok kirlenen yerdir. Aracınızın temizliği için ideal bir jant temizleyici yeterli olacaktır. Araç sahipleri için otomobil bir tutkudur ve sık sık jant temizleme dahil tüm otomobil baştan sonra temizlenir.
PLASTİK YENİLEYİCİ CİLA, ARACINIZIN GÖRÜNÜŞÜNÜ YENİLER
PLASTİK YENİLEYİCİ CİLA, ARACINIZIN GÖRÜNÜŞÜNÜ YENİLER
Araç sahiplerinin en önemli tutkularından biri de çok değer verdiği aracının sürekli yeni görünmesidir ve bunu da ancak plastik yenileyici cila kullanılarak sağlanabilir. Plastik aksam yenileyici ürünler, tam anlamıyla hayat kurtaran mucize kimyasallardır. Araçta güneşin ve zamanın en fazla etki ettiği bölümler olan plastik akşamların bakımında araç plastik yenileyici ürünler ön plana çıkmaktadır. Tüm araç sahipleri araçlarının plastik aksamlarının her zaman cam gibi parlamasını ister. Bunu sağlamanın yolu da plastik yenileyici ürünlerden geçmektedir. Plastik yenileyici ürünler kullanılmadan önce dikkat edilmesi gereken birkaç konu vardır. Bunların bayında plastik yenileyici ve plastik parlatıcı ürünlerin seçimi yer almaktadır. Aracınızın plastik aksamlarına zarar vermemek için titiz bir seçim yapılmalıdır.
FAYANS VE DERZ TEMİZLEYİCİ KULLANMANIN ÖNEMİ
FAYANS VE DERZ TEMİZLEYİCİ KULLANMANIN ÖNEMİ
Hepimiz kişisel temizliğimize ve tükettiğimiz gıdaların sağlıklı alanlarda yapıldığına önem gösteririz. Hem banyo veya tuvalette hem de mutfakta fayans ve derz temizleyici kullanmamız sağlığımız açısından mantıklı bir tercih olacaktır. Bulut Kimya tarafından üretilen bu ürünler duşakabin temizleyici ve diğer ıslak zeminlerin temizlenmesinde son derece işlevseldir. Özellikle sağlığımız açısından ev temizliğine özen gösterilmesi en zaruri olan bu bölümlerde kaliteli fayans ve derz temizleyici kullanmak son derece önemlidir. Yeterli kaliteden uzak fayans ve derz temizleyici ürünler kullanmak veya dikkatli temizliğin yapılmaması, söz konusu alanlarda bakteri oluşumuna sebebiyet vererek medikal problemler oluşumuna neden olabilmektedir.
ARAÇ TEMİZLİĞİNDE OTO YIKAMA FIRÇASI ÖNEMİ
ARAÇ TEMİZLİĞİNDE OTO YIKAMA FIRÇASI ÖNEMİ
Araç sahipleri, arabalarının daha rahat yolculuk için her zaman temiz olmasına özen gösterirler. Bunu yaparken aracımızın temiz olmasının yanında zarar görmemesi de bizler için önem taşır. Doğru seçimi yapılan oto yıkama fırçası hem araca zarar vermeyecek hem de daha doğru temizlemeye olanak sağlayacaktır. Araç kaportasında kullanılan oto yıkama fırçası kullanılan malzeme kalitesine bağlı olarak çizilmelerin önüne geçecektir. Bunun yanında araç içi temizlikte de koltuk yıkama fırçası kullanımı daha temiz döşemeler elde etmemize yarar sağlayacaktır. Araç için kullanılan yanlış oto yıkama fırçası kaportada boyaya zarar verebilme potansiyeli taşıdığından, vernik atması, güneş yanığı gibi sorunları da beraberinde getirebilmektedir.
Neden Gold Nano Genel Amaçlı Temizleyici? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?
Neden Gold Nano Genel Amaçlı Temizleyici? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?
Adından da anlaşılacağı gibi gold nano genel amaçlı temizleyici hem ev hem de araç içi temizlik için üretilmiş bir ürün olması özelliği taşımaktadır. Araç içerisindeki yüzler, araç koltuğu döşemelerinde ve ev içerisindeki çeşitli alanlarda kullanılabilir olmasından, gold nano genel amaçlı temizleyici diğer temizlik ürünlerinden bu özelliğiyle bir adım daha öne çıkıyor.
Aracınıza Yeni Gibi Bir Görünüm Kazandıran Tampon Plastik Parlatıcı
Aracınıza Yeni Gibi Bir Görünüm Kazandıran Tampon Plastik Parlatıcı
Pratik kullanım imkanı sayesinde tampon plastik parlatıcı aracınıza ilk aldığınız günkü parlaklığını kazandırmaya yardımcı olacak. Aracınızın tampon bölümü sıklıkla kirlenir, deforme olur veya yüzeyi aşınmaya uğrayabilir. Bu gibi durumlarda plastik tampon parlatma ürünü kurtarıcı bir niteliktedir. Aracınızın markası ne olursa olsun daima temiz ve parlak bir görünüm ile kalitesini yükseltebilirsiniz. Plastik tampon parlatma işlemi ile aracınız yeni gibi görünür ve aynı zamanda da bakım işlemi yapılmış olur.