Çağrı Merkezi: +90 256 234 0 256

Blog

DEMİR TOZU TEMİZLEYİCİ
DEMİR TOZU TEMİZLEYİCİ
Demir tozu temizleyici demir ve metal yüzeye sahip olan her şeyi pas ve kirden temizlemek için kullanılır. Demir tozu temizleyici aynı zamanda jant temizleyici olarak da bilinir. Jant başta olmak üzere tüm araba üzerindeki pas ve yağ gibi zor lekeleri kolaylıkla temizler. Bu nedenle demir tozları genellikle arabaların temizliğinde kullanılır.
Kireç Sökücü ile Daha Parlak Temizliğe
Kireç Sökücü ile Daha Parlak Temizliğe
Hepimiz için mutfaktaki en büyük sorun kireçtir. Sadece görüntüsü ile değil kokusuyla da insanı aşırı derece rahatsız eden bir hale gelmiştir. Kireç temizleyici ürünler bu günlerde bizim en büyük kurtarıcımız olmuştur. Özellikle çay sevenler için demlikte oluşan kireci temizlemek oldukça can sıkıcı bir hale gelmektedir ya da banyo ve mutfaktaki lavabo başlıklarının uzun kullanımdan sonra kireçten dolayı tıkandığını görmekteyiz.
OTO YIKAMA BEZİ 
OTO YIKAMA BEZİ 
Oto yıkama bezi otomobil sahipleri için vazgeçilmez temizlik ekipmanlarının başında gelir. Özellikler araç sahibi beyefendiler için araçlarının pırıl pırıl görünmesi büyük bir öneme sahiptir. Otomobillerin temizliğinde en yaygın kullanılan bezler mikrofiber bez ve havlulardır. Cam bezi ve araba kurulama bezi olarak ayrı ayrı bezler kullananlar bile görülür. Araba kurulamada kullanılan bezler cama sürüldüğünde kir ve leke bırakır. Bu yüzden tüm yüzeyler için kullanılan temizlik bezi çeşitleri de birbirinden farklılık gösterir. Peki neden bu bezler bu kadar çok tercih ediliyor?
TAMPON YENİLEYİCİ
TAMPON YENİLEYİCİ
Tampon yenileyici araç sağlığı, araç temizliği ve aracın uzun ömürlülüğü için son derece önemli bir araç temizleme malzemesidir. Basitçe açıklamak gerekirse tampon yenileyici ürünleri yüzey yenileyici ve deri koruyucu görevi görür.
Vernik Sökücü Nedir ve Neden Kullanılır?
Vernik Sökücü Nedir ve Neden Kullanılır?
Vernik sökücü metal ya da ahşap mobilyaların üzerine kullanılan bir üründür. Metal, ahşap, otomobil yüzeyi, eskimiş yüzeyler ve daha nice alanlarda vernik sökücü kullanmak mümkündür. Daha öncesinde vernik kullanılmış olan yüzeylerde, eskimiş ya da hatalı vernik uygulamalarında rahatlıkla vernik sökücü kullanılabilir. Her alanda vernik sökücü kullanılması sırasında profesyonellerden yardım alınması önerilse de doğru kullanıldığı zaman kendi başınıza da kullanmanız mümkündür.
FAR TEMİZLEME ARTIK KOLAY
FAR TEMİZLEME ARTIK KOLAY
Otomobillerin farları yolları aydınlatarak güvenli sürüşte yardımcı olur. Gecenin geç saatlerinde en çok lazım olan ışıklandırma durumu farların kirli olması büyük sorundur. Bu sorundan kurtulmak için far temizleme ürünleri kullanılması gerekmektedir. Kirlenmiş, doğru ve yararlı ışık sağlamayan farlardan kurtulmak için far temizleme ürünleri herkesin bir numaralı tercihidir. Kötü görünüme sahip olan farları, birbirinden farklı far temizleme yöntemi ve ürünü ile ortadan kaldırabilirsiniz. Araç far temizleme spreyi içerisinde bulundurduğu kimyasallardan dolayı büyük değişimler sunarken buharlı far temizleme ürünleri ile de kolayca temizlik sağlamak mümkündür.
MOTOR TEMİZLEME ÜRÜNLERİ
MOTOR TEMİZLEME ÜRÜNLERİ
Motor temizleme ürünleri araçların en önemli parçaları olan motorların bakım ve temizliklerinde kullanılan ürünler olarak bilinirler. Motor temizleme ürünleri, araç motolarının bakım ve temizlik süreçlerinde kullanıldıklarından son derece büyük bir öneme sahiplerdir. Araçların rutin bakım ve temizliklerinde motor temizleme ürünlerinin kullanılması ve araç motorunun kapsamlı bir biçimde temizlenmesi ve bakımının yapılması önerilir.
YAĞ SÖKÜCÜ
YAĞ SÖKÜCÜ
Gerek ev mutfaklarında gerek işletmelerin mutfaklarında yağ çözücü sprey hep el altında bulunur. Çünkü yağ lekeleri çabuk müdahale edilip temizlenmediği takdirde kısa sürede kalıplaşmış ve temizlenmesi bir hayli zorlaşmış kalın yağ tabakaları haline dönüşür. Böyle durumlarda normal yağ sökücü sprey işe yaramaz hale gelir ve ağır yağ sökücü temizleyicileri kullanmak gerekir.
FAR TEMİZLEME ÜRÜNLERİ
FAR TEMİZLEME ÜRÜNLERİ
Far temizleme setleri araç bakımı konusunda hem görsel hem de işlevsel olarak çok büyük bir öneme sahip bakım ve temizlik ürünleridir. Bu önemin ve gerekliliğin sebebi ise oldukça basittir. Far temizleme seti ürünleri isimlerinden de kolaylıkla anlaşılabileceği gibi araçların farlarını temizleme alanında kullanılan bakım ürünlerini kapsarlar.
JANT TEMİZLEME FIRÇALARI NASIL KULLANILIR?
JANT TEMİZLEME FIRÇALARI NASIL KULLANILIR?
Jant temizleme fırçaları, jantın kenarını temizlemek için tasarlanmıştır. Genellikle uzun saplı ve bir ucunda fırça ile yapılırlar. Fırça, tekerleğin kenarını ovmak için tasarlanmıştır, uzun sap ise ovma için yeterli kaldıraç sağlar. Jant temizleme fırçası, jant ve lastiği temizlemek için kullanılan bir fırça türüdür.