Çağrı Merkezi: +90 256 234 0 256

2022 Ocak - Blog

Lastik Parlatma Spreyi Özellikleri
Lastik Parlatma Spreyi Özellikleri
Araç lastiklerini temizlerken, aynı zamanda parlaklık da veren lastik parlatma spreyi, araç bakımında önemli bir yere sahiptir. Lastik kullanım ömrünü uzatırken, bir yandan da aracın dışarıdan daha estetik görünmesine yardımcı olan oto lastik parlatıcı ürünler pek çok açıdan fayda sağlar. Lastik ve jant temizliği ile bakımının düzenli şekilde yapılmasına yardımcı olan araba lastiği parlatma prosedürü, araçtan full performans alınmasında da oldukça etkilidir. Lastik ve jantları temizleyip yenileyen teker parlatıcı malzemeler, uzun ömürlü bir araç kullanım için olmazsa olmazlardandır.
Endüstriyel El Temizleme Kremleri ile Yağ İzlerinden Kurtulun!
Endüstriyel El Temizleme Kremleri ile Yağ İzlerinden Kurtulun!
Sanayi bölgelerinde ya da endüstriyel alanlarda çalışan insanlar, yağ izlerinden kurtulmak konusunda sorun yaşayabilir. Özellikle oto tamir ya da benzeri işlerde çalışan insanların kullandıkları motor ya da makine yağları kolay çıkabilen izler bırakmaz. Yani sıradan bir sabun ya da el temizleme sıvısı ile bu yağ izlerinden kurtulmak mümkün değildir. İşte günümüzde bu sorunun aşılması adına endüstriyel el temizleme kremi kullanılıyor. Sahip olduğu etkili formül, uygun fiyatları ve yağ çıkarmak konusundaki başarısı ile el temizleme kremi pek çok insanın kurtarıcısı olmuş durumda.
Etkili Temizlik İçin Mikrofiber Bez
Etkili Temizlik İçin Mikrofiber Bez
Araç temizliğinde doğru malzemelerin kullanılması son derece önemlidir. Özellikle kurulama ve silme aşamasında yumuşak ve doğru malzemelerden üretilen mikrofiber bez çeşitlerinin tercih edilmesi gerekir. Aksi halde araç yüzeyinde ve camda istenmeyen çizikler oluşabilir, araca geri dönülemez şekilde zarar verilebilir. Bu gibi olumsuz durumların oluşmaması için mikrofiber bez araba temizliğinin ana malzemelerinden sayılır. Yumuşak iplik dokusu, yüksek su emiş kapasitesi ve uzun ömürlü yapısı ile öne çıkan mikrofiber bez çeşitleri araç temizlik ve bakımını en üst seviyeye çıkarmayı sağlar.
Reçine Temizleyici ile Araç Temizliği
Reçine Temizleyici ile Araç Temizliği
Araç tutkunları için aracın temiz ve bakımlı durması kadar güzel bir şey yoktur. Ancak otomobillerin sürekli dışarıda olması, çevresel kirlerden etkilenmesine yol açar. Bunlar arasında en büyük sorun ise yaz aylarında artan ve cama çarparak ölen böcek veya sinek kalıntılarıdır. Oldukça çirkin ve pis bir görüntüye sebep olan bu durum reçine temizleyici sprey ile ortadan kaldırılabilir. Estetik açıdan rahatsızlık veren ve sürüş keyfini düşüren böcek ölüleri, ağaç dallarından kalan reçine kalıntıları oto reçine temizleyici ile kolaylıkla temizlenir. Dolayısıyla doğru ve kaliteli bir araç reçine temizleyici kullanılması, otomobilden tam performans almaya da katkı sağlar.
Araç Camı Temizliği Nasıl Yapılır?
Araç Camı Temizliği Nasıl Yapılır?
Araç kullanımında cam temizliğinin büyük önemi vardır. Düzenli ve iyi şekilde cam temizliğinin yapılması hem sürüş tehlikelerini ortadan kaldırır, hem de otomobilin gerçek güzelliğini göstermesine yardımcı olur. Daha uzun ömürlü bir kullanım için etkili cam kireç sökücü temizlik malzemelerinin uygulanması gerekir. Bu sayede özenli ve düzenli bir araç bakımı yapılır, ek olarak görüş açısını tehlikeye atacak durumlar ortadan kalkar. Camlara zarar vermeyen yapısı ile öne çıkan oto cam kireç sökücü ürünler, en uygun fiyata en iyi temizliğin elde edilmesini sağlar. Bu tip araç cam kireç sökücü malzemeleri ile otomobilin gerçek performansı ve şıklığı dışarıdan daha belirgin bir hale gelir.
Etkili Oto Bakım İçin Seramik Cilası
Etkili Oto Bakım İçin Seramik Cilası
Araç yüzeyinde zaman içinde kullanıma ve çevresel faktörlere bağlı çeşitli aşınma ile kirlenmeler meydana gelir. Bu durum en kaliteli seramik cila tavsiye ürünlerinin kullanımı ile ortadan kaldırılabilir. Araç kullanıcıları için oldukça rahatsız edici sorunlar arasında yer alan araç boyası aşınmaları, aracın görsel açıdan kusurlu görünmesine sebep olur. Düzenli şekilde uygulanan seramik katkılı hızlı cila ürünleri ise otomobil yüzeyini ilk günkü haline getirmede oldukça etkilidir. Bu nedenle düzenli şekilde seramik cilası ile bakımı yapılan araçlarda eskime, yıpranma, aşınma gibi olumsuz durumlar söz konusu olmaz.
Araç Temizliğinde Kullanılması Gereken Malzemeler
Araç Temizliğinde Kullanılması Gereken Malzemeler
Eğer bir araç sahibiyseniz ve aracınızın rutin temizlik işlemlerini yapmak için bir işletmeye gitmek istemiyorsanız, bu durumda kullanmanız gereken bazı malzemeler bulunuyor. Bu malzemeler ayrı ayrı satın alınabildiği gibi, bir araç temizlik seti olarak da alınabiliyor. Peki araç bakımında ve temizliğinde kullanılması gereken araç temizleme ürünleri neler ve bu ürünler nereden alınabilir?
Genel Amaçlı Temizleyici Ürünlerin Kullanım Alanları Nelerdir?
Genel Amaçlı Temizleyici Ürünlerin Kullanım Alanları Nelerdir?
Eğer bir temizlik ürününü pek çok farklı alanda kullanmak istiyorsanız, bu durumda bir çok amaçlı genel temizleyici almanız gerekiyor. Bu tür ürünler tüm alanlarda kullanılabildiği için ve aynı zamanda sulandırılarak kullanıldığı için, hem pratik, hem de ekonomiktir. Peki bir genel amaçlı temizleyici ürünün kullanım alanları nelerdir, ne şekilde kullanılır ve nereden alınır? Tüm merak edilenleri sizler için cevapladık…
Araç Şampuanı Kullanacaklara Tavsiyeler
Araç Şampuanı Kullanacaklara Tavsiyeler
Araç sahiplerinin bazıları arabalarını temizlemek için oto yıkama firmalarına başvururken, bazıları ise özellikle tatil günlerinde kendileri yıkamayı tercih ediyor. Fakat araç yıkama konusunda profesyonel bir yardım alınmadığı zaman, başta kullanılacak araç şampuanı olmak üzere dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Bu noktalara dikkat edilmediği ve tavsiyelere uyulmadığı zaman aracın zarar görmesi gibi bir durum bile ortaya çıkabilir. Peki dikkat edilmesi gereken bu noktalar nelerdir? Gelin hep birlikte bakalım…
Araç Vinil Koruyucu Nedir, Ne İşe Yarar?
Araç Vinil Koruyucu Nedir, Ne İşe Yarar?
Aracınız üzerinde kullanılmış olan pek çok malzeme bulunur ve bu malzemelerin her birini parlatmak ya da korumak için farklı temizlik malzemeleri kullanmak gerekir. Örneğin inox, krom ya da nikelaj gibi alanları parlatmak için inox krom nikelaj parlatıcı kullanmanız gerekiyorken, plastik alanlar için tampon yenileyici, deri ve vinil alanlar içinse torpido vinil koruyucu ürünleri kullanmanız gerekir. Peki bir araç vinil koruyucu nedir, ne işe yarar ve kullanım şekli nasıldır? Gelin bu soruların cevaplarına hep birlikte bakalım…