Çağrı Merkezi: +90 256 234 0 256

Mikrofiber Havlu Kaporta Kurulama Bezi 50*70

60,00 TL
Stok Kodu SMX1000000000080
Barkod 2020123452241
Marka SMX
Stok Durumu Stoklarımızda
Tahmini Kargo Süresi 1-2 gün
Ürün Açıklaması

50*70 KAPORTA BEZİ

 

Her araçta mutlaka bulunması gereken bu 50*70 kaporta bezi, mikrofiber malzeme kullanılarak üretilmiştir. İçerisinde yer alan mikrofilamentler aracın markası ya da modeli önemli olmaksızın üstün temizlik imkanı sağlar. Hem aracınızı temizlemiş hem de ona zarar vermemiş olursunuz. Ürünün kullanımı tamamen güvenli olmakla beraber, aracınızda herhangi bir çizik ya da leke yaratmaz. Aksine tüm lekelerden kurtulmanıza olanak tanır. Aynı zamanda kullanılan malzemeden hav ve iplik atma gibi sorunlarla da karşılaşmazsınız.

 

50*70 kaporta bezi ince ve kaliteli yapısı sayesinde en ince ve kıvrımlı bölgeleri bile temizlemenizi sağlarken, bir yandan da geniş olması sayesinde geniş alanları kolayca temizlemenize yardımcı olur. Hem toz alma, hem de kurulama konularında son derece kaliteli bir üründür. Bu yüzden tüm araçlar için güvenli bir şekilde ve kolayca kullanılabilir.

 

Ürün uygulandığı bölgelerde tüy bırakmaz. Aynı zamanda kaliteli bir ürün olması sebebiyle, size uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Böylelikle bu ürün sayesinde hem zamandan, hem emekten tasarruf sağlarken, ekonomik olarak da yorulmazsınız. Aynı zamanda kullanıcı deneyimlerine bakıldığı zaman, ürünün uzun süreli kullanımlarında herhangi bir yıpranma görülmemiştir. Ayrıca ürünü katlanabilir yapısı sayesinde aracınızda çok fazla yer kaplamaz kolayca saklanabilir.

 

Yorumlar
Yorum Yap